DVR (3)

Nu mai avem DVR-uri analogice (clasice). In schimb, iti recomandam DVR-uri HDCVI sau DVR-uri TurboHD, care suporta atat camerele analogice vechi (rezolutie scazuta), cat si camerele HD.

Un DVR este un inregistrator video digital care primeste imaginile captate de camerele de supraveghere video si le stocheaza, de regula, pe un hard disk. Va oferim DVR-uri cu 4 canale, DVR-uri cu 8 canale, DVR-uri cu 16 canale sau chiar DVR-uri cu 32 de canale, in functie de numarul de camere pe care doriti sa le conectati la DVR.

Interfata DVR-ului include setari pentru detectia miscarii, acces de la distanta, se pot reda pe ecran imagini de la mai multe camere de supraveghere, se poate face back-up extern. DVR-urile Dahua si Hikvision ofera un raport pret/calitate imbatabil.

Ordoneaza dupa
DVR PENTABRID (XVR) AVTECH DGD1005(EU), 5MP, 4 canale, compresie H.265

DVR PENTABRID (XVR) AVTECH DGD1005(EU), 5MP, 4 canale, compresie H.265

DVR pentabrid cu 4 canale vand o rezolutie de inregistrare de pana la 5MP, compatibil cu camere de supraveghere analogice SD (CVBS), HD (HD-TVI, HD-CVI, AHD) si IP (doua canale).
Redarea imaginilor se realizeaza prin intermediul aplicatiei mobile, a software-ului CMS, precum si prin intermediul browser-ului Web.
...
In stoc furnizor
459 Lei
Adauga in cos