Home › Sisteme de supraveghere video

Supraveghere video

Camere de supraveghere video
DVR-uri, NVR-uri, HDD-uri

Penru a gasi mai rapid modelul de DVR, poti alege sa se afiseze in functie de:

Accesorii

Ce trebuie sa stii despre sistemele de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video ofera, fata de alte sisteme de securitate, identificarea persoanelor si actiunilor suspecte. De asemenea, prezenta camerelor de supraveghere video are un rol psihologic de descurajare asupra potentialilor infractori. Pentru acest lucru camerele de supraveghere trebuie sa fie plasate in locuri vizibile dar inaccesibile. Imaginile pot fi accesate prin internet de oriunde, la orice ora, si sunt stocate pentru a fi vizualizate ulterior.

Va prezentam cateva exemple de utilizari pentru sistemele de supraveghere video:

  • sisteme de supraveghere video pentru centre comerciale, hypermarket-uri, magazine, depozite, hale industriale, hoteluri, unitati de cazare
  • sisteme de supraveghere video pentru institutii financiar-bancare, cladiri de birouri, institutii publice, casierii
  • sisteme de supraveghere video pentru locuinte: apartamente, vile, case de vacanta
  • sisteme de supraveghere video pentru parcari auto, trafic
  • sisteme de supraveghere video pentru angajati

Sistemele de supraveghere video sunt compuse din dispozitive de captare a imaginilor (camere de supraveghere), dispozitive de stocare si redare a imaginilor (DVR - HDD), dispozitive de afisare a imaginilor in timp real/a celor deja stocate (monitoare) si accesorii (lentile pentru camere, iluminatoare IR, tastaturi, carcase, surse de alimentare, UPS-uri).

Va punem la dispozitie tutorialele video de mai jos:

[Video] Tutorial conectare camera in sistem de supraveghere video folosind cablu UTP cat5 si balun-uri [Video] Tutorial montare hard disk in DVR

De asemenea, asiguram suport tehnic pentru configurarea unui sistem de supraveghere video capabil sa indeplineasca cerintele dvs. Click aici pentru a ne contacta.

Nu stii ce sistem de supraveghere sa cumperi? Acceseaza configuratorul