Despre noi

Cel mai bun magazin online in categoria "Echipamente de Securitate si Supraveghere"

GPeC.ro: Pe 13 noiembrie 2018, cele mai importante premii in comertul electronic romanesc au fost decernate la Gala Premiilor eCommerce, editia a XIII-a.

Evaluarea magazinelor online a durat 6 luni, au fost luate in calcul peste 200 de criterii de jurizare, iar la final am obtinut premiul pentru "Cel mai bun magazin online in categoria Echipamente de Securitate si Supraveghere".

Povestea VonMag.ro

25 de ani de experiență

Ne-am inceput activitatea in 1994 cu dezvoltare software, in colaborare cu firma germana SEB GmbH. In scurt timp am adaugat in portofoliu vanzarea si instalarea sistemelor de alarma, supraveghere video si detectie in caz de incendiu.

In anul 2003 am devenit dealer pentru compania Hormann, cea mai mare companie din Europa in producerea usilor de garaj si industriale.

In anul 2005 am devenit importator direct al Rosslare Security Products, un producator de renume mondial, cu o experienta de peste 30 de ani in fabricarea sistemelor de control acces, sistemelor antiefractie si a sistemelor de control rond.

Detinem licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politie Romane pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Suntem autorizati de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru efectuarea lucrarilor de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor/instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. Pentru a vedea toate certificatele si autorizatiile pe care le detinem puteti vizita pagina Certificari.

Respectam criteriile de preselectie GPeC si am aderat la standardele Trusted.ro.

De ce sa cumperi de pe VonMag.ro?

Pentru ca iti oferim:

Ce spun clientii despre noi

Folosim "Opinii de incredere", un sistem dezvoltat si garantat de TRUSTED.ro, care gestionează obiectiv feedback-ul cumparatorilor verificati.

Certificatul de Excelenta 2018 (Feedback.TRUSTED.ro)

Contact

SC VONREP SRL
RO 6721561
J18/1819/1994
Capital social: 10200 lei
Aleea Pietei nr. 1, Targu Jiu, Gorj
Telefon 0377 101 499
E-mail

De asemenea, ne poti trimite si un mesaj folosind formularul de contact.

Ne gasesti si pe Facebook