Despre noi

Ne-am inceput activitatea in 1994 cu dezvoltare software, in colaborare cu firma germana SEB GmbH. In scurt timp am adaugat in portofoliu vanzarea si montarea sistemelor de alarma, supraveghere video si detectie in caz de incendiu.

In anul 2003 am devenit dealer pentru compania Hormann, cea mai mare companie din Europa in producerea usilor de garaj si industriale.

In anul 2005 am devenit importator direct al Rosslare Security Products, un producator de renume mondial, cu o experienta de peste 30 de ani in fabricarea sistemelor de control acces, sistemelor antiefractie si a sistemelor de control rond.

Detinem licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politie Romane pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei. De asemenea, suntem autorizati de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru efectuarea lucrarilor de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor/instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. Pentru a vedea toate certificatele si autorizatiile pe care le detinem puteti vizita pagina Certificari.

La cerere asiguram montaj in judetele Gorj, Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara, Olt, Alba, Arges, Sibiu.

De ce sa cumparati de la noi?

Pentru ca va oferim:

  • produse de calitate, cu garantie, de la producatori consacrati
  • preturi imbatabile
  • suport tehnic gratuit oferit de inginerii nostri
  • profesionalism, experienta, seriozitate castigate in cei 20 ani de functionare
  • transport gratuit prin curierat rapid pentru comenzi de minim 500 lei