Despre noi

Cel mai bun magazin online în categoria "Echipamente de Securitate și Supraveghere"

GPeC.ro: Pe 13 noiembrie 2018, cele mai importante premii în comerțul electronic românesc au fost decernate la Gala Premiilor eCommerce, ediția a XIII-a.

Evaluarea magazinelor online a durat 6 luni, au fost luate în calcul peste 200 de criterii de jurizare, iar la final am obținut premiul pentru "Cel mai bun magazin online în categoria Echipamente de Securitate și Supraveghere".

În 2019 nu am avut niciun contracandidat la categoria "Echipamente de Securitate și Supraveghere" și, conform regulamentului, premiul nu s-a acordat. Din cele 76 de magazine online participante la toate categoriile, am obținut locul 2 la criteriile "Best Mobile Presence in E-Commerce 2019" și locul 3 la criteriile "Best Search Experience in E-Commerce 2019".

Cel mai bun magazin online in categoria Echipamente de Securitate si Supraveghere (GPeC 2018)

Povestea VonMag.ro

30 de ani de Experiență

Ne-am început activitatea în 1994 cu dezvoltare software, în colaborare cu firma germană SEB GmbH. În scurt timp am adăugat în portofoliu vânzarea și instalarea sistemelor de alarmă, supraveghere video și detecție în caz de incendiu.

În anul 2003 am devenit dealer autorizat Hörmann - cea mai mare companie din Europa în producerea ușilor de garaj și industriale.

În anul 2005 am devenit importator direct al Rosslare Security Products, un producător cu o experiență de peste 30 de ani în sisteme de control acces, antiefracție și control rond.

Deținem licență de funcționare eliberată de Inspectoratul General al Poliției Române pentru proiectare, instalare și intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Suntem autorizați de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență pentru efectuarea lucrărilor de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor/instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu. Pentru a vedea toate certificatele și autorizațiile pe care le deținem puteți vizita pagina Certificări.

Respectăm criteriile de preselecție GPeC și am aderat la standardele Trusted.ro.

Showroom Casa Inteligenta - VonrepMAgazin de materiale electrice - Targu JiuShowroom Targu JiuVonrep

De ce să cumperi de pe VonMag.ro?

Pentru ca îți oferim:

  • Suport tehnic gratuit oferit de inginerii noștri
  • Opțiunea de ridicare de la easybox
  • Profesionalism, experiență și seriozitate câștigate în cei 30 ani de activitate
  • Proceduri simple de retur și garanție pentru a-ți rezolva problema în cel mai scurt timp; poți verifica online statusul cererii tale
  • Deschiderea coletului la livrare
  • Tutoriale, ghiduri și soluții inteligente - pe blog
  • Servicii gratuite: preinstalarea HDD-ului în DVR/NVR
  • Extra discount în coș - detalii în pagina produsului (dacă e eligibil)

Contact

VONREP SRL
RO 6721561
J18/1819/1994
Capital social: 10200 lei
Aleea Pieței nr. 1, Târgu Jiu, Gorj
Telefon 0377 101 499
E-mail

De asemenea, ne poți trimite și un mesaj folosind formularul de contact.