Despre noi

Cel mai bun magazin online in categoria "Echipamente de Securitate si Supraveghere"

GPeC.ro: Pe 13 noiembrie 2018, cele mai importante premii in comertul electronic romanesc au fost decernate la Gala Premiilor eCommerce, editia a XIII-a.

Evaluarea magazinelor online a durat 6 luni, au fost luate in calcul peste 200 de criterii de jurizare, iar la final am obtinut premiul pentru "Cel mai bun magazin online in categoria Echipamente de Securitate si Supraveghere".

In 2019, nu am avut niciun contracandidat la categoria "Echipamente de Securitate si Supraveghere" si, conform regulamentului, premiul nu s-a acordat. Din cele 76 de magazine online participante la toate categoriile, am obtinut locul 2 la criteriile "Best Mobile Presence in E-Commerce 2019" si locul 3 la criteriile "Best Search Experience in E-Commerce 2019".

Cel mai bun magazin online in categoria Echipamente de Securitate si Supraveghere (GPeC 2018)

Povestea VonMag.ro

27 de ani de Experien╚Ť─â

Ne-am inceput activitatea in 1994 cu dezvoltare software, in colaborare cu firma germana SEB GmbH. In scurt timp am adaugat in portofoliu vanzarea si instalarea sistemelor de alarma, supraveghere video si detectie in caz de incendiu.

In anul 2003 am devenit dealer pentru compania Hormann, cea mai mare companie din Europa in producerea usilor de garaj si industriale.

In anul 2005 am devenit importator direct al Rosslare Security Products, un producator de renume mondial, cu o experienta de peste 30 de ani in fabricarea sistemelor de control acces, sistemelor antiefractie si a sistemelor de control rond.

Detinem licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politie Romane pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Suntem autorizati de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru efectuarea lucrarilor de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor/instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. Pentru a vedea toate certificatele si autorizatiile pe care le detinem puteti vizita pagina Certificari.

Respectam criteriile de preselectie GPeC si am aderat la standardele Trusted.ro.

Showroom Casa Inteligenta - VonrepMAgazin de materiale electrice - Targu JiuShowroom Targu JiuVonrep

De ce sa cumperi de pe VonMag.ro?

Pentru ca iti oferim:

Ce spun clientii despre noi

Folosim "Opinii de incredere", un sistem dezvoltat si garantat de TRUSTED.ro, care gestioneaz─â obiectiv opiniile clientilor verificati.

Vezi opiniile clientilor

Contact

VONREP SRL
RO 6721561
J18/1819/1994
Capital social: 10200 lei
Aleea Pietei nr. 1, Targu Jiu, Gorj
Telefon 0377 101 499
E-mail

De asemenea, ne poti trimite si un mesaj folosind formularul de contact.