Configurator sisteme de supraveghere video - pasul 1

1.
Alegi tipul sistemului
2.
Selectezi numarul maxim de camere
3.
Selectezi componentele principale (DVR, camere, HDD)
4.
Este generat sistemul complet.
Adaugi produsele in cos

Alege tipul sistemului


Care e diferenta dintre acestea?

  • Sistemele analogice clasice au cel mai scazut cost de achizitie insa majoritatea clientilor prefera sisteme Turbo HD / HDCVI datorita performantelor net superioare
  • Sistemele Turbo HD (dezvoltate de Hikvision) si HDCVI (dezvoltate de Dahua) functioneaza la rezolutii HD (720p sau 1080p) si ofera o calitate superioara a imaginii, la costuri apropiate de sistemele clasice.

De ce Turbo HD si HDCVI? Pentru ca sunt dezvoltate de cei mai mari producatori la nivel mondial (Hikvision si Dahua), la ora actuala ofera cele mai performante produse, cu un raport calitate-pret excelent.

Conform asmag Rankings (Top 50 companii de securitate in 2016), cel mai mare producator de sisteme de supraveghere video la nivel mondial este Hikvision, fiind urmat de Dahua.

Tehnologia Turbo HD, de la Hikvision, permite transmiterea semnalului video pe distante mari la un pret avantajos, avand o fiabilitate crescuta, transmisia imaginilor facandu-se in timp real, fara intarzieri. Tehnologiile Turbo HD si HDCVI au caracteristici similare, ambele transmit imaginile pe distante mari, la rezolutii HD Megapixel.


Fara compromisuri! VonMag va ofera produse originale (fabricate de Hikvision si Dahua, NU clone). Asiguram suport tehnic gratuit, bazat pe 20 de ani de experienta.