Scrie un review si poti castiga un voucher de 200 lei!

Trebuie doar să scrii un review la un produs achiziționat de pe VonMag și ești înscris automat în tragerea la sorți lunară.

Cum scrii un review?

  1. Accesează pagina produsului pentru care vrei să scrii un review
  2. Postează review-ul: acordă-i o nota (de la 1 la 5) și scrie părerea ta despre produs
  3. Ești înscris automat pentru extragerea lunară

Reguli:

Review-ul trebuie să reflecte experiența ta cu produsul respectiv și să fie relevant pentru ceilalți.

Nu acceptăm review-uri ce conțin limbaj ofensator, fac referire la alte produse/brand-uri sau comentarii referitoare la preț.

Adaugă o poză (făcuta de tine) și vei avea 2 șanse de câștig (1 șansă pentru review + 1 șansă pentru poză).

Pentru a avea mai multe șanse, poți scrie câte un review la fiecare produs cumpărat (fiecare review îți aduce câte o șansă). De exemplu, dacă scrii 1 review la un DVR și 1 review la o cameră de supraveghere vei avea 2 șanse de câștig.

Tragerea la sorți se va efectua în prima zi lucrătoare a următoarei luni, prin intermediul site-ului TrageriLaSorti.ro iar numele câștigătorului va fi publicat în această pagină și pe pagina noastră de Facebook.

Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de produse exclusiv de pe VonMag.ro, nu este transmisibil, nu este divizibil și nu se oferă rest (dacă valoarea comenzii este mai mică decat valoarea voucherului). Review-urile scrise la produse care au fost achiziționate folosind voucher (câștigat într-o ediție anterioară a concursului) nu sunt eligibile.

Pentru efectuarea extragerii câștigătorului într-un mod transparent și imparțial, vom folosi serviciul independent TrageriLaSorti.ro, operat de S.C. Konk Media SRL. Următoarele date cu caracter personal vor fi încărcate, temporar, în această platformă: ID review, nume, email. Datele vor fi folosite de software-ul instalat pe serverele TrageriLaSorti.ro, exclusiv pentru extragerea aleatorie a câștigătorilor și pentru posibilitatea interogării bazei de date de către participanți, pentru confirmarea înscrierii în concurs. La 3 luni de la efectuarea extragerii, datele vor fi șterse permanent de pe serverele TrageriLaSorti.ro.

Pentru informații suplimentare vă rugam sa ne contactați folosind acest formular.

Câștigătorii din ultimele 3 luni:

Câștigătorul lunii decembrie 2019 este Daniel Vasilescu. Detalii extragere.

Câștigătorul lunii noiembrie 2019 este Aurelian Tagarici. Detalii extragere.

Câștigătorul lunii octombrie 2019 este Marius Pricopie. Detalii extragere.