HomeBlogStiri › Top 3 producatori din domeniul supravegherii video

Top 3 producatori din domeniul supravegherii video

Potrivit raportului asmag.com 2016, producatorul Hikvision si-a mentinut pozitia de lider mondial in vanzarile de sisteme de supraveghere, urmat de catre Dahua, iar pe locul al 3-lea s-a situat Axis Communications.

Hikvision s-a remarcat prin tehnologia Turbo HD (HDTVI) – care permite trecerea de la un sistem analogic clasic la un sistem analogic HD prin simpla inlocuire a echipamentelor, pastrandu-se cablul coaxial de la vechiul echipament. Tehnologia Turbo HD converteste semnalul analogic in semnal digital pentru extinderea distantei de transmisie rezultand un cost total mai mic si un spatiu de stocare total mai redus.

Folosind sisteme de supraveghere Hikvision Turbo HD, transmisia imaginilor se face fara intarzieri si fara pierderi de calitate video si prezinta avantajul ca pe acelasi cablu se pot transmite 2 tipuri de semnale: video si de date. Tehnologia este compatibila cu toate produsele HDTVI de la diferite companii, pana in prezent acceptand camere cu o rezolutie maxima de 5MP, insa in viitorul apropiat va fi lansata noua tehnologie TurboHD 4.0.

Tehnologia HDCVI folosita de catre Dahua prezinta caracteristici foarte similare, ambele tehnologii oferind solutii analogice de inalta definitie HD Megapixel folosind vechea structura a unui sistem analogic clasic. In plus, Dahua permite transimiterea a 3 semnale pe acelasi cablu: audio, video si de date.

Locul al 3-lea este ocupat de catre Axis Communications, fiind un producator mai putin cunoscut in Romania, Axis oferind sisteme de supraveghere IP (de fapt, Axis a inventat camerele IP).

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...