HomeBlogStiri › Statiile ITP vor fi obligate sa aiba sistem de supraveghere video

Statiile ITP vor fi obligate sa aiba sistem de supraveghere video

Incepand cu data de 20 mai 2018 toate statiile ITP trebuie echipate cu sisteme de supraveghere video HD care trebuie sa pastreze inregistrarile pentru o perioada determinata de 6 luni.

Sistemul de supraveghere video trebuie sa contina minim doua camere de supraveghere, un DVR (sau NVR) care sa permita inregistrarea la rezolutii de o calitate ridicata (HD).

Sistemul de supraveghere trebuie sa permita:

  • vizualizarea tuturor inregistrarilor realizate pe un monitor corespunzator accesibil inspectorulul RAR
  • vizualizarea culorii exacte a autovehiculului precum si a placilor cu numerele de inmatriculare indiferent de conditiile de iluminare
  • stocarea inregistrarilor si vizualizarea lor pe toata durata stocarii cu stergerea automata dupa cele 6 luni de la data in care au fost efectuate.

Va prezentam 3 kit-uri de supraveghere video care indeplinesc cerintele impuse de catre Ordinul Ministrului Transporturilor (MT) nr. 1319/2016;:

Daca se doreste si un monitor dedicat se poate utiliza monitorul Full HD de tip LED Dahua DHL22-F600 cu design industrial, ce este proiectat pentru o functionare continua 24/7, monitor ce se poate achizitiona la un pret promotional cu unul din cele 2 kit-uri de supraveghere video.

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...