HomeBlogStiri › Sisteme de alarma wireless Dahua pentru magazine sau locuinte

Sisteme de alarma wireless Dahua pentru magazine sau locuinte

Propria locuinta ar trebui sa va ofere siguranta, dar din pacate uneori acest lucru nu se intampla. Dahua, vine in ajutorul dumneavoastra lansand doua kit-uri de alarma wireless: DHI-ART-ARC5402A-GW-06-A35 si DHI-ART-ARC5402A-GW-10-A35-C35 care vor fi disponibile in curand.

Tehnologie de comunicare Airfly

Se bazeaza pe frecventa radio 433/868/915Mhz, Airfly este o tehnologie wireless privata Dahua, cu comunicatie bidirectionala fiind mai sigura decat comunicatia unidirectionala, oferind criptare AES pe 128 de biti.

Ecran TFT de 4.3 inch

Ecranul Dahua de 4.3 inch cu o rezolutie 480x272 are un design ce il face facil de instalat si usor de controlat.

Panoul de control video al alarmei ARC5402A-GW

ARC5402A-GW reprezinta „creierul” sistemului de alarma, oferind facilitati cum ar fi colectarea informatiilor de alarma, iesirea alarmei, trimiterea informatiilor prin SMS, mesaje audio, supraveghere IPC si redare.

Caracteristicile panoului de alarma

In plus fata de cele mentionate mai sus, intreg sistemul suporta pana la 32 de zone wireless (fara fir), 2 zone cablate, pana la 8 telecomenzi, 4 sirene fara fir, 1 sirena cu fir si o iesire PGM cu fir, sistem la care se mai poate lega si un cititor RFID care permite armarea si dezarmarea fara parola.

Sistemul Dahua este stabil cu un consum al energiei scazut care va trimite in timp real eventualele alarme, oferind o gama vasta de optiuni.

Aplicatii:

Magazine

Un magazin este un loc cu bunuri si oameni, ceea ce inseamna ca sunt multe in joc. Sistemele de alarma Dahua transmit in timp real informatiile pe telefonul inteligent prin intermediul aplicatiei DMSS.

Locuinte: apartamente/Vile

O vila reprezinta o suprafata mare de supravegheat, ceea ce inseamna ca daca exista vreo urgenta, fara un sistem de alarma vecinii nu vor fi alarmati in caz de efractie. Cu ajutorul sistemului de alarma wireless folosind contacte wireless pentru usi si geamuri precum si senzori de miscare PIR, acestia vor detecta in timp util orice fortare sau intrare prin efractie si vor trimite pe telefonul inteligent informatiile activand in acelasi timp si sirenele de interior/exterior.

In cazul in care va aflati in vacanta si apartamentul ramane nesupravegheat pentru o perioada indelungata, exista sanse sa va treziti cu musafiri rau intentionati. Spre exemplu daca un spargator intra pe usa, contactul va transmite un semnal de alarma panoului de control care va fi transmis aplicatiei DMSS sau prin SMS. Deasemenea, atunci cand hotul ajunge in aria de detectare a detectorului de miscare PIR, alarma va fi declansata.

Noile sisteme de alarma Dahua au fost concepute pentru a imbunatati securitatea domiciliului dumneavoastra de evenimentele neprevazute ce pot aparea atunci cand nu sunteti acasa, sistemul putand fi instalat in orice locatie. Ca si rezultat, mai multe locuinte pot fi protejate cu sisteme de alarma. Dahua va continua cercetarea pe inovatie, calitate si servicii pentru a oferi servicii ce satisfac orice nevoie.

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...