HomeBlogPrezentari produse › Prezentare videointerfon IP Dahua, cu apelare pe telefon

Prezentare videointerfon IP Dahua, cu apelare pe telefon

VTO3211D-P reprezinta upgrade-ul postului de exterior VTO2111D-W, post care se remarca prin urmatoarele caracteristici:

  • prezinta un nou senzor de imagine de 2MP CMOS cu lentila de 1.9mm ce ofera un unghi larg de vizualizare pe orizontala de 140°;
  • carcasa din aluminiu are un standard de protectie IP65 – rezistenta la apa si praf, precum si IK10 – antivandal;
  • posibilitatea de deschidere a portii (sau orice automatizare) cu ajutorul tag-urilor de tip Mifare cat si de pe telefonul mobil de la distanta prin Internet.

Suporta yale de tip failsafe cat si de tipul failsecure, alimentarea acestora facandu-se dintr-un alimentator separat.

Din meniul postului de exterior se poate seta cat timp yala sa ramana deschisa, sa se verifice daca usa este deschisa, parametrii camerei, activarea functiei P2P si multe altele.

Postul de interior VTH5221DW

Postul de interior VTH5221DW ofera posibilitatea stocarii apelurilor, a imaginilor pe un card microSD, precum si functia Handsfree care permite comunicarea audio bidirectionala si video cu vizitatorul aflat in fata postului de exterior. Acesta se poate conecta la Internet fie prin cablu, fie prin wireless usurand in acest fel instalarea, nemaifiind nevoie de spargerea peretilor. Utilizarea postului de interior VTH5221DW este facilitata de ecranul touchscreen de 7” care raspunde ferm comenzilor. Datorita dimensiunii generoase, imaginile sunt afisate cu claritate. Se poate alimenta la 12Vcc sau prin PoE (802.3af). Permite si conectarea unei camere IP ceea ce ajuta, spre exemplu, la supravegherea suplimentarea a zonei de acces.

Videointerfonul Dahua VTO3211D-P + VTH5221DW reprezinta un kit modern de videointerfon care poate fi actionat cu usurinta de pe telefonul mobil smart cat si local, cu ajutorul tag-urilor.

Programarea tag-urilor se realizeaza facil prin accesarea postului de exterior cu ajutorul unui calculator. Tag-urile pot fi etichetate cu nume sugestive, fiind astfel foarte usor stergerea lor in cazul in care se pierd.

Aplicatia de pe mobil gDMSS (Android)/iDMSS (iOS) permite trimiterea de notificari de tip push catre telefonul mobil, permitand monitorizarea direct de pe telefonul mobil atunci cand un vizitator apeleaza postul de exterior si astfel aveti posibilitatea sa permiteti sau nu accesul in zona respectiva.

Kit-ul Dahua permite si adaugarea de posturi suplimentare de interior (maxim 255). Daca se doreste un post de exterior pentru 2 sau 4 familii se poate opta pentru postul de exterior VTO3211D-P2, respectiv VTO3211D-P4.

Cum ti s-a parut prezentarea?

Alti utilizatori au citit si...