HomeBlogPrezentari produse › Prezentare Hikvision DS-2CE16C2T-IT3 (camera TurboHD)

Prezentare Hikvision DS-2CE16C2T-IT3 (camera TurboHD)

Camera DS-2CE16C2T-IT3 este ambalata intr-o cutie de carton, in interiorul careia gasim:

  • camera propriu-zisa;
  • manual de instructiuni;
  • suruburi si un sablon pentru montarea camerei.

Carcasa este metalica, cu protectie IP66 – rezistenta la intemperii, cu senzor IR EXIR (senzorul IR este independent de obiectivul camerei) cu o raza de actiune de pana la 40m. Instalarea camerei este facila, piciorul acesteia permitand reglarea atat pe orizontala cat si verticala, in functie de necesitati.

Caracteristicile principale ale camerei Turbo HD Hikvision DS-2CE16C2T-IT3

Senzorul de imagine este de tip CMOS de 1/3", cu o rezolutie de 1MP 1280x720 pixeli, inregistrarea facandu-se in timp real la 25 cadre pe secunda (pentru formatul PAL) sau la 30 cadre pe secunda (pentru formatul NTSC). Lentila este fixa, de 2.8mm, oferind un unghi larg de vizualizare pe orizontala – 99°, fiind ideala pentru supravegherea spatiilor mici. Se foloseste impreuna cu video balunul DS-1H18.

Senzorul Smart IR EXIR elimina reflectia, are avantajul unei raze de actiune mai mare fata de IR-ul traditional precum si faptul ca insectele nu vor mai fi atrase direct in fata obiectivului.

Functia BLC pemite reglarea expunerii intregii imagini, atunci cand in spatele subiectului de interes se afla o sursa de lumina puternica.

DS-2CE16C2T-IT3 reprezinta o camera la un pret decent, avand o calitate buna a imaginii.

Mai jos, este prezentat un scurt sample:

Cum ti s-a parut prezentarea?

Alti utilizatori au citit si...