HomeBlogPrezentari produse › Prezentare SD29204T-GN-W, o camera IP wireless PTZ de la Dahua

Prezentare SD29204T-GN-W, o camera IP wireless PTZ de la Dahua

SD29204T-GN-W este o camera IP Wireless Dahua de tip mini Speed Dome care permite rotirea pe orizontala la 360° si 90° pe verticala. Lentila varifocala motorizata de 2.7-11mm permite obtinerea unui zoom optic de 4x, oferind aceeasi calitate a imaginilor si atunci cand se efectueaza zoom. Autofocus-ul se realizeaza automat, dar poate fi modificat si manual ulterior.

Este ambalata intr-o cutie de carton rezistenta, continand:

  • camera propriu-zisa;
  • manual de instructiuni si instalare;
  • sablon, suport de prindere si suruburi pentru montare.

Se alimenteaza utilizand un alimentator de 12V si 2A (neinclus) sau de la un switch PoE.

Calitatea imaginilor este asigurata de catre senzorul de imagine de 1/2.7” de tip CMOS de 2MP cu inregistrare in timp real la 25 cadre pe secunda 1080p, iar senzorul IR integrat permite vizualizarea la o distanta maxima de 30m pe timpul noptii. Se pot seta pana la 3 stream-uri: unul principal pentru inregistrarea pe card, NAS sau NVR si inca 2 secundare pentru redarea de pe mobil, care se vor seta la o rezolutie mai scazuta pentru a nu se consuma din traficul de date care in majoritatea cazurilor este limitat. Daca aveti un trafic de date 3G / 4G nelimitat, se poate utiliza chiar streamul principal pentru vizualizarea imaginilor.

setari camera SD29204T-GN-W

Inregistrarea imaginilor se poate realiza si cu sunet multumita microfonului integrat, microfon ce beneficieaza de un filtru pentru reducerea zgomotului de fundal avand posibilitatea de reglare a volumului. Pentru stocare se poate folosi un card microSD de pana la 128GB, pe un NVR compatibil ONVIF sau stocare pe NAS / FTP. Camera a fost testata cu stocare prin FTP pe un NAS local, comportandu-se excelent.

Poate fi accesata cu usurinta prin internet chiar daca providerul de internet va ofera IP Dinamic fie folosind serviciul DDNS de la Dahua (care presupune efectuarea de port forward in router), fie folosind serviciul de cloud Easy4ip care nu necesita efectuarea de port forward.

activare easy4ip camera SD29204T-GN-W

Servicul de cloud Easy4ip presupune descarcarea aplicatiei pentru Android sau iOS si crearea unui cont de ultlizator utilizand o adresa de email. Pasul urmator presupune adaugarea sau scanarea S/N (serial number) camerei IP precum si adaugarea unui nume pentru recunoasterea mai facila a acesteia. Din acest moment aveti acces de la distanta la inregistrarii, vizualizare live, control PTZ etc. Totodata puteti partaja accesul camerei pentru a putea fi accesata si controlata si de catre alti membri ai familiei.

Mai jos puteti vedea un sample:

Vezi specificatiile si pretul modelului SD29204T-GN-W

Cum ti s-a parut prezentarea?

Alti utilizatori au citit si...