HomeBlogPrezentari produse › Prezentare Hikvision DS-2CE56F1T-ITM - camera Turbo HD de 3 MP

Prezentare Hikvision DS-2CE56F1T-ITM - camera Turbo HD de 3 MP

Ca si majoritatea camerelor de supraveghere video si camera DS-2CE56F1T-ITM vine intr-un ambalaj de carton in interiorul caruia gasim:

  • camera propriu-zisa;
  • manual de instructiuni;
  • suruburi si sablon pentru montare.

DS-2CE56F1T-ITM este o camera de tip dome Turbo HD 3.0 de la Hikvision cu senzor de imagine de tip CMOS ce furnizeaza o rezolutie de 3MP 2052x1536, inregistrarea imaginilor facandu-se la maxim 18 cadre pe secunda.

Lentila fixa de 2.8mm ofera un unghi de vizualizare pe orizontala de 84° fiind ideala pentru supravegherea spatiilor mici.

Camera DS-2CE56F1T-ITM beneficieaza de o carcasa alba cu prindere in 3 suruburi si protectie IP66 – se poate utiliza la exterior datorita carcasei cu protectie la intemperii.

Senzorul IR este de tip EXIR – senzorul IR integrat este separat de senzorul de imagine permitand o mai buna acoperire, eliminarea efectului de reflexie precum si prevenirea murdariri lentilei camerei de catre insecte care sunt atrase de lumina IR. Raza maxima de actiune a senzorului IR este de 20m pe timpul noptii.

Din meniul OSD (On Screen Display) se pot seta urmatoarele:

  • formatul imagini: rezolutia maxima de inregistrare, initial fiind de 3MP;
  • setari video: luminozitate, saturatie, intensitatea contrastului, DNR (Digital Noise Reduction), functia mirror;
  • WB (White Balance) – un proces prin care se elimina culorile nerealistice comparativ WB on-off
  • functia Day/Night – permite setarea intensitatii senzorului IR, activarea Smart a acestuia sau continua (daca se doreste ca si ziua senzorul IR sa fie activ – functie utila atunci cand camera este folosita in spatii intunecate la interior).

Mai jos gasiti si un sample:

Cum ti s-a parut prezentarea?

Alti utilizatori au citit si...