HomeBlogStiri › Noua serie de XVR-uri Dahua cu compresie H.265 si interfata simplificata user-friendly

Noua serie de XVR-uri Dahua cu compresie H.265 si interfata simplificata user-friendly

Dahua a lansat oficial noile XVR-uri cu compresie H.265. Datorita imbunatatirii codeculul de compresie H.264 la H.265, iar mai apoi la H.265+, noile XVR-uri ofera o stocare mai eficienta din punct de vedere al costurilor, cu o capacitate mai mica de stocare, o compatibilitate mai crescuta si sporita cu solutiile inteligente, rezolvand problema stocarii mari a dispozitivelor UHD 4K/4MP.

Aceeasi calitate, spatiu de stocare redus cu H.265

Cu tehnologia de compresie H.265+/H.265 inclusa in produsele HDCV, seria de XVR-uri Dahua ofera noi optiuni pentru industria de supraveghere video. Fiind un codec de ultima ora, H.265+ este capabil sa reduca cu pana la 90% latima de banda si de stocare a transmisiei, oferind in acelasi timp o calitate excelenta a imaginii rezultand un spatiu de stocare mai redus.

Compatibilitatea extinsa a XVR-urilor H.265 garanteaza o conexiune fara intreruperi si cu camerele de la alti producatori. Avand un procesor mai puternic, suporta chiar si 4 canale de supraveghere video inteligenta si un numar de maxim N+N canale IPC, unde fiecare canal suporta o rezolutie maxima de 8MP. Pentru sistemele existente de supraveghere, XVR-urile H.265 pot fi folosite ca si un upgrade, inlocuindu-se doar dispozitivul, pastrandu-se vechea infrastructura.

De asemenea, prin transformarea semnalului audio in semnal digital, toata seria de produse suporta transmisia audio fara pierderi, imbunatatindu-se considerabil calitatea audio.

XVR 4.0 – dispozitive inteligente

Seria H.265 de XVR-uri prezinta un meniu user-friendly, cu o noua interfata grafica, oferind o interfata plana si simplificata. Acesta suporta dispozitivele IoT, permitand conectarea diversilor senzori pentru a colecta informatii, cum ar fi: temperatura si umiditatea care pot declansa o alarma wireless atunci cand se depaseste un anumit prag.

Functionare extinsa si in lipsa alimentarii

In plus, bateria incorporata in XVR-urile Dahua seria E poate alimenta camerele de supraveghere pana la o ora, eliminand eventualele neplaceri cauzate de intreruperea cu energie electrica.

XVR-urile Dahua H.265 vor fi echipate cu noi tehnologii si solutii avansate care vor fi prezentate la ISC West 2018.

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...