HomeBlogPrezentari produse › Kit videointerfon color RL-10MID clasic accesibil

Kit videointerfon color RL-10MID clasic accesibil

Ce este un videointerfon si la ce este util?

Videointerfonul reprezinta un dispozitiv electric care permite comunicarea audio si video cu vizitatorii fara a fi nevoie de interactiunea fizica cu acestia. Astfel spus, veti fi in deplina siguranta in confortul propriei locuinte. Instaland un videointerfon veti creste securitatea si siguranta familiei dumneavoastra.

Folosind un videointerfon puteti vedea in timp real cine se afla in fata usii, comparativ cu un interfon unde doar semmnalul audio este transmis, astfel videointerfonul oferindu-va un plus de siguranta si puteti decide sa permiteti sau nu accesul persoanei aflate in exterior.

Un kit videointerfon are in componenta 3 elemente:

  • postul de exterior;
  • postul de interior;
  • o yala electromagnetica.

Kit-ul RL-10MID contine:

  • postul de exterior + suport;
  • postul de interior;
  • 7 tag-uri: 5 pentru deschiderea usii si 2 pentru adaugarea/stergerea altor tag-uri;
  • alimentator;
  • cablu de 15m;
  • accesorii si manuale de instalare/utilizare.

Montajul acestuia este relativ usor, nefiind necesare cunostinte vaste pentru instalare: se leaga pinii postului de exterior la pinii postului de interior in aceeasi ordine: pinul 1 al postului de exterior la pinul 1 al postului de interior si asa mai departe pana la pinul 6.

Pentru deschiderea usii se folosesc tag-urile incluse, iar invitatii apeleaza postul de exterior, moment in care postul de interior va suna si anunta prezenta unei persoane la intrarea principala unde a fost montat postul de exterior.

Pentru adaugarea de noi tag-uri se foloseste tag-ul inclus (deosebindu-se de celelalte prin eticheta „add user”), iar pentru stergerea tag-urilor se foloseste tag-ul pentru stergere (asemanator cu tag-ul pentru adaugare, acesta are inscriptionata o eticheta semnificativa „delete user”).

Postul de interior permite reglarea volumului, setarea contrastului, a luminozitatii precum si schimbarea tonului de apel. Acesta va intra automat in modul de asteptare (ecranul se va stinge complet) pana in momentul in care postul de exterior va fi actionat.

RL-10MID (RL-10MID-W – varianta pe alb) reprezinta cel mai simplu si accesibil kit de videointerfon clasic fiind alegerea ideala pentru persoanele care nu doresc si primirea de notificari prin internet atunci cand sunt plecate de acasa.

Cum ti s-a parut prezentarea?

Alti utilizatori au citit si...