HomeBlogStiri

Dahua lanseaza videointerfonul cu recunoastere faciala

Dahua, producatorul si furnizorul mondial de solutii de supraveghere video, a lansat un nou videointerfon de exterior - VTO9341D, care ofera noi solutii de control acces, permitand intrarea pe baza tehnologiei de recunoastere faciala.

VTO9341D – asigura un grad ridicat de confort si un grad ridicat de securitate cu ajutorul intrarii pe baza de recunoastere faciala, fara interactiunea fizica cu acesta, avand posibilitatea si deblocarii traditionale in caz de urgenta. Temperatura de lucru a acestuia este cuprinsa intre -20°C si +60°C ceea ce inseamna ca poate functiona in diferite conditii meteorologice si zone geografice. Avand o carcasa din aluminiu, acesta corespunde standardului IP55 pentru rezistenta la apa si praf, precum si standardului IK07 pentru rezistenta la impact.

Recunoasterea faciala

In momentul in care o persoana se afla la o distanta de 0.5m fata de videointerfonul VTO9341D, senzorul de imagine CMOS de 2MP va captura fata persoanei pentru identificare. In cel putin 0.5 secunde, acesta poate sa recunoasca si sa deschida usa. Avand o capacitate de stocare de pana la 20000 de fete, sistemul satisface cererea pentru locuintele mari si spatiile comerciale. Functia AGC (auto gain control) suplimenteaza lumina alba pentru a face fata conditiilor slab iluminate, permitand vizibilitatea pe timp de noapte.

Multiple posibilitati de deblocare

VTO9341D este echipat cu un cititor de carduri Mifare, cititor de amprente (cu o capacitate maxima de 3000 de amprente), precum si o tastatura touch, care ofera multiple posibilitati de deblocare: prin card, amprenta si parola. Lucrand impreuna cu postul de interior VTS5240B care poate transmite imaginile catre dispozitivele mobile, proprietarii se pot bucura de functia de deblocare de la distanta atunci cand se afla departe de casa. Sistemul audio poate sustine comunicarea bidirectionala, care ii ajuta pe vizitatori cat si pe proprietari in comunicarea duala ca ajutor auxiliar in identificarea fetei.

Fiind un produs High-End cu caracteristici unice, VTO9341D va permite integrarea in sistemele de control acces, de supraveghere video reducand costurile pentru implementare si intretinere.

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...