HomeBlogPrezentari produse › Camere Wi-Fi Dahua A26 / C26 cu compresie H.265, microfon si difuzor integrate

Camere Wi-Fi Dahua A26 / C26 cu compresie H.265, microfon si difuzor integrate

Intr-o lume in care oamenii sunt majoritatea timpului plecati de acasa, acestia doresc supravegherea locuintei atunci cand aceasta ramane singura. Camerele Wireless Dahua A26 si C26 ajuta la supravegherea locuintei intr-un mod facil: C26 suporta detectarea inteligenta a persoanelor si alerte instantantanee, informand utilizatorii de ceea ce se intampla acasa ori de cate ori doresc.

Caracteristicile importante ale camerelor Wireless Dahua A26 si C26:

 1. Rezolutie video ridicata bazata pe compresia H.265
  Avand un senzor de imagine de 2MP si o compresie H.265 care permite reducerea spatiului de stocare si a latimii de banda cu pana la 50%, veti beneficia de o calitate ridicata a continutului video.
 2. Servicii cloud cu ajutorul aplicatiei Easy4ip
  Cu un cont de cloud veti avea acces la camera dumneavoastra folosind smartphone-ul. Se pot face inregistrari direct in cloud avand acces la redarea oricand. De asemenea platforma Dahua Easy4ip suporta IFTTT, care permite camerelor Dahua sa interactioneze cu alte dispozitive inteligente din locuinta cum ar fi Philiphs Hue, Alexa samd.
 3. Alerta instantantanee la detectia miscarii
  Cu o camera de supraveghere care suporta detectia miscarii, va puteti asigura ca ori de cate ori se produce o miscare in zona supravegheata, camerele vor declansa inregistrarea, moment in care veti primi o alerta pe telefon.
 4. Protectie 24/7
  Cu LED-ul IR de inalta calitate si algoritmul Dahua Smart IR, camerele trec automat in modul „night” pe on sau off, ajustand si regland automat luminozitatea LED-ului IR atunci cand se schimba conditiile de iluminare.
 5. Comunicare „two-way”
  Camerele de supraveghere Dahua de interior Wireless au incorporat microfon si difuzor, inregistrarile video avand si sunet. Spre exemplu, daca cineva patrunde intr-o zona neautorizata, camera va declansa inregistrarea, veti primi notificarea pe telefon si veti putea transmite un semnal audio pentru atentionarea persoanei respective.

Camera Dahua A26 suporta inclinarea la 355° si rotirea la 90°, permitand supravegherea intregii regiuni. Beneficieaza de functia de urmarire avansata si focalizare automata a obiectelor aflate in miscare, atat pe orizontata cat si pe verticala.

Camera Dahua C26 are un unghi larg de vizualizare pe orizontala – 130°, avand baza magnetica ceea ce ii permite atasarea de orice suprafata metalica. Folosind un algoritm inteligent Dahua, aceasta poate distinge miscarea unor frunze care cad dintr-un pom, schimbarile de lumina, de o persoana reducand alertele in ceea ce priveste alarmele false.

Camerele IP Wireless Dahua A26, repesctiv C26 pot fi integrate cu usurinta in magazine sau in aplicatii de uz caznic. Exista multe situatii cand sunteti departe de casa, dar doriti sa tineti legatura cu familia. Daca aveti un copil sau un animal de companie, doriti sa il vedeti si sa comunicati cu acesta. Atunci cand toti membrii familiei sunt plecati, locuinta ramane nesupravegheata, fiind in pericol de efractie si furt. Folosind camerele Wireless IP Dahua cu compresie H.265, siguranta domicilului este imbunatatita si in acelasi timp puteti comunica facil cu familia. Un magazin este un loc al multor bunuri si oameni, ceea ce inseamna ca sunt multe in joc. Camerele Dahua permit comerciantilor sa observe aproape toate situatiile printr-o singura camera fara prea multe alarme false.

Camerele A26 si C26 au fost lansate pentru a spori conexiunea oamenilor cu locuintele lor. Cea mai recenta compresie – H.265 ajuta la reducerea spatiului si a latimi de banda utilizate, oferind o imagine clara. Prin integrarea functiilor inteligente precum detectia umana si urmarirea inteligenta, Dahua continua sa imbunatateasca siguranta domicilului.

Cum ti s-a parut prezentarea?

Alti utilizatori au citit si...