HomeBlogStiri › Camere Speed Dome Dahua cu tehnologie Starlight

Camere Speed Dome Dahua cu tehnologie Starlight

Banner Starlight Dahua

Camerele Speed Dome Starlight Dahua sunt ideale pentru supravegherea video in conditii de iluminare scazute. Acestea furnizeaza o rezolutie de 2MP, cu senzor CMOS 1/1.9” pentru capturarea imaginilor color, suportand pana la 50/60 de cadre la rezolutie 1080P. Functia WDR 120dB (Wide Dynamic Range) permite obtinerea de performante ridicate in zonele luminoase, intunecate sau in cazul in care lumina provine din spatele subiectului monitorizat, aceasta regland automata luminozitatea.

Mai mult, Dahua Smart Scene Adaptive (SSA) suporta trecerea automata intre diferite scene, permitand utilizatorilor sa experimenteze performante excelente chiar si in conditii de iluminare scazuta. De exemplu, camera Speed Dome SD6AL230F-HNI permite obtinerea imaginilor de o calitate superioara in conditii de lumina scazuta, avand un senzor IR ce permite vizualizarea pe timpul noptii la o distanta de pana la 500m.

Deasemenea, camerele din seria Starlight nu ofera doar calitatea excelenta a imaginilor in conditii de iluminare scazuta, ofera si o gama larga de detectii inteligente, cum ar fi detectarea tamper-ului, detectarea inteligenta si analiza inteligenta. Detectarea video inteligenta include detectie bariera virtuala si cea a intrusilor. Functia de analiza a imaginii ofera o modalitate integrata si simpla de a efectua analize asupra imaginilor.

In plus, camerele Speed Dome Starlight suporta si functia People Counting (numararea oamenilor) si Heat Maps (harti de caldura). Heat Maps permite identificarea zonelor aglomerate si celor moare chiar si in conditii de lumina scazuta. Se poate seta ca o camera Speed Dome PTZ sa urmareasca automat (camerele ce au functia "autotracking") atunci cand se detecteaza miscare intr-o anumita zona. Detectia inteligenta ofera utilizatorilor siguranta ca proprietatea lor este monitorizata indiferent de conditiile de mediu.

Camerele IP Starlight Dahua sunt compatibile cu NVR-urile multibrand ce suporta standarul ONVIF Profile S. Seriile de camere Starlight Dahua ofera o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor si flexibila pentru conditiile de mediu slab iluminate.

Vezi toate camerele Starlight

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...