HomeBlogPrezentari produse › Automatizare porti culisante accesibila, fiabila, cu design modern

Automatizare porti culisante accesibila, fiabila, cu design modern

O automatizare de porti culisante reprezinta un dispozitiv mecanic care ofera o modalitate convenabila de a va deschide portile precum si o masura suplimentara de securitate atat pentru familie cat si pentru animalele de companie. Utilizand o automatizare veti putea inchide si deschide automat poarta din confortul propriei masini, din locuinta atunci cand vremea este nefavorabila cu ajutorul unei telecomenzi, cu ajutorul telefonului (folosind un modul conectat la internet/bluetooth) sau manual (trecand automatizarea pe modul manual cu ajutorul cheii incluse) in cazul lipsei energiei electrice.

Motor automatizare

Automatizarea DKC360Y prezinta o solutie accesibila, completa si fiabila pentru portile culisante de pana la 500Kg cu uz rezidential.

Prezinta urmatoarele avantaje:
  • automatizarea vine deja preconfigurata – telecomenzile sunt programate in mod implicit, ramand a se efectua instalarea propriu-zisa a motorului, a fotocelulelor si a lampii de avertizare
  • se poate utiliza pentru porti culisante de pana la 500Kg, motorul avand o putere maxima de 230W;
  • datorita design-ului modern si compact se poate integra cu usurinta in piesaj;
  • prezinta protectie dubla la incalzire si sarcina maxima.

Este un kit complet ce include motorul cu placa de comanda integrata, 2 telecomenzi, 1 set de fotocelule, lampa de semnalizare precum si manual de utilizare si instalare.

Conectarea componentelor sistemului este intuitiva si simplu de realizat.

Multumita motorului puternic de 230W, actionarea permite deschiderea portii cu o viteza de 10m pe minut.

Cum ti s-a parut prezentarea?

Alti utilizatori au citit si...