HomeBlogSolutii inteligente › PoC - solutie de alimentare integrata pentru sistemele de supraveghere Turbo HD

PoC - solutie de alimentare integrata pentru sistemele de supraveghere Turbo HD

Power over Coax (PoC) – alimentarea cat si semnalul video sunt transmise pe acelasi cablu coaxial, elmininand cablurile necesare pentru alimentarea separata a camerelor rezultand un cost mai redus pentru instalarea unui sistem de supraveghere fapt ce aduce beneficii atat pentru utilizatorul final, cat si pentru instalator care va instala sistemul intr-un timp mai scurt fata de sistemele fara PoC.

Intr-un sistem analogic conventional, pe langa cablul coaxial mai este nevoie si de cablu de alimentare pentru fiecare camera, fapt ce ridica costul sistemului de supraveghere video rezultand un cost final mai ridicat comparativ cu sistemele de tip PoC care sunt de tipul „Plug and Play” ceea ce inseamna ca acestea se pot conecta direct la echipamentele DVR fara configurari anterioare.

Sistemul PoC este foarte stabil, fiind de un mare ajutor in regiunile cu instabilitate electrica. Folosind un UPS pentru alimentarea DVR-ului de tip PoC, acesta va alimenta camerele PoC si in lipsa energiei electrice de la reteaua nationala, astfel zona de interes va fi monitorizata chiar daca a fost intrerupta alimentarea cu energie electrica.

Integrarea alimentarii camerelor direct in DVR folosind cablul coaxial reprezinta o solutie eficienta si economica ce va ajuta utilizatorul sa-si instaleze un sistem de supraveghere video la un pret mai redus si la aceeasi calitate, reducand drastic numarul de cabluri.

Vezi podusele care suporta tehnologia PoC

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...