HomeBlogStiri › Hikvision va introduce noua tehnologie Turbo HD 4.0 in Q3 2017

Hikvision va introduce noua tehnologie Turbo HD 4.0 in Q3 2017

Hikvision, liderul mondial in sistemele de supraveghere video, va lansa noua tehnologie Turbo HD 4.0 care va beneficia de rezolutii de pana la 8MP prin cablul coaxial, un nou format de compresie H.265+ si in acelasi timp face posibila alimentarea camerelor pe acelasi cablu prin care este transmis si semnalul video.

Primele camere Turbo HD 4.0 vor fi de tip box si bullet, varifocale, de 8MP, oferind astfel cea mai mare rezolutie disponibila pe tehnologia analogica impreuna cu DVR-uri cu iesire HDMI 4K. Noile modele vor fi echipate cu tehnologia brevetata Hikvision Power over Coax 2.0 (PoC) care va oferi posibilitatea transmiterii atat a semnalului video cat si alimentarea pentru camerele de supraveghere reducand astfel numarul de cabluri necesare la jumatate. Dupa cum ne-a obisnuit, Hikvision va pastra compatibilitatea cu vechile generatii Turbo HD, cu camerele analogice, IP si camerele AHD terte, simplificand si reducand costurile procesului de modernizare al vechiului sistem de supraveghere.

Noua tehnologie Turbo HD 4.0 va fi compatibila cu vechea compresie H.265 si va oferi revolutionara compresie H.265+ care va imbunatati semnificativ codarea: va reduce latimea de banda cu pana 75% comparativ cu H.264, iar spatiul de stocare va fi redus cu pana la 50% ceea ce inseamna ca pe aceeasi cantitate de stocare imaginile vor fi pastrate o perioada mai indelungata. In testul de 24 h realizat de catre Hikvision pentru supravegherea unei cafenele, folosind o camera cu compresie H.264 s-a obtinut un spatiu total de stocare de 22.7GB, iar in cazul camerei cu compresie H.265+ spatiul a fost redus la 11.8GB.

Totodata cu noua tehnologie Turbo HD 4.0 camerele Darkfighter vor putea capta imagini color fine in conditii de iluminare scazuta - 0.003 lux.

Update: produsele din generatia 4.0 sunt disponibile in oferta Vonmag:

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...