HomeBlogTutoriale › EZVIZ - Accesezi camerele Hikvision prin internet, in siguranta si fara batai de cap

EZVIZ - Accesezi camerele Hikvision prin internet, in siguranta si fara batai de cap

EZVIZ reprezinta o platforma de cloud compatibila Hikvision care permite accesarea DVR/NVR-urilor sau a camerelor IP de pe internet in siguranta si fara alte batai de cap, comparativ cu DDNS (unde sunt necesare setari suplimentare in router), serviciul EZVIZ necesitand doar inregistrarea dispozitivului pe baza de serial number.

Pentru inregistrarea dispozitivului EZVIZ se va accesa link-ul urmator: http://www.ezvizlife.com.

 1. Click pe Register
 2. Creezi un cont pentru conectarea ulterioara la internet, cont care va fi folosit pentru vizionarea tuturor dispozitivelor Hikvision care suporta serviciul EZVIZ.
  Creare cont pe EZVIZ
 3. Dupa ce contul a fost creat, vei putea adauga DVR-uri, NVR-uri, camere IP sau alte dispozitive Hikvision care suporta serviciul de cloud EZVIZ si la care doresti accesul de la distanta, prin internet.
 4. Adaugarea unui nou dispozitiv nou este la 2 click-uri distanta:
  Adaugare device in platforma EZVIZ

  Dupa ce dispozitivul a fost gasit, pentru unele dispozitive este nevoie de un cod de verificare, cod ce se gaseste fie in meniu (in cazul DVR/NVR-urilor), fie imprimat pe o eticheta de pe spatele acestuia (pentru camere).

  Verification code
 5. Dupa ce dispozitivul a fost adaugat, accesand contul EZVIZ vei avea acces la imaginile camerei IP, atat in timp real cat si a inregistrarilor:

Test EZVIZ

Pentru adaugarea de noi device-uri: repeta pasul 4.

Mentiune: inainte de crearea unu cont EZVIZ trebuie activat serviciul si din DVR/NVR, de la Settings-> Network-> Access platform.

Cum ti s-a parut tutorialul? E util?

Alti utilizatori au citit si...