HomeBlogStiri › DSS Pro pentru sistemele de supraveghere Dahua

DSS Pro pentru sistemele de supraveghere Dahua

Dahua Technology, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de supraveghere video, a anuntat lansarea DSS Pro – software de management a sistemelor video pentru sistemul de operare Windows. DSS pro reprezinta un sistem de management central ce ofera flexibilitate ridicata, scalabilitate avansata si o fiabilitate superioara.

DSS Pro se evidentieaza prin:

Accesibilitate: clientul de control DSS, clientul Web DSS si DSS mobile formeaza suita de clienti DSS, care permite utilizatorilor accesul instantaneu la supravegherea video printr-o interfata de vizualizare care se potriveste nevoilor clientilor. Clientul de control DSS ofera o operare usoara, puternica. Suporta afisarea pe mai multe ecrane a continutului video si decodificarea cu ajutorul GPU. Clientul Web DSS permite accesul la sistemul de supraveghere de la orice browser, oriunde prin internet. DSS mobile permite utilizatorilor sa vizualizeze streaming-uri de pana la 4 camere simultan. In acelasi timp, sistemul permite redarea de la distanta a inregistrarilor precum si controlul camerelor PTZ.

Pe langa suportul pentru majoritatea produselor din gama Dahua, DSS Pro permite integrarea dispozitivelor terte prin intermediul standardului ONVIF.

Extensie usoara: DSS Pro suporta upgrade-uri de functionalitate prin add-on-uri si o extensie usoara a capacitatii prin abonament pe baza de licenta. DSS Pro integreaza un sistem de alarma, recunoastere faciala, POS si ITC pentru aplicatii avansate de securitate.

Fiabilitate ridicata: cand se detecteaza un comportament anormal, serviciul de detectare va porni automat serverul pentru asigurarea stabilitatii serviciului.

Aplicatii

Dincolo de aplicarea sa de baza ca sistem de management al TVCI, DSS Pro poate fi utilizat in multe industrii, cum ar fi banci, transport, samd cu ajutorul unor add-on-uri. Acestea ofera utilizatorilor functionalitatii suplimentare puternice. Functiile inteligente de analiza ajuta magazinele si alte companii sa imbunatateasca satisfactia clientilor, sa ofere un mediu sigur pentru cumparaturi, ajutand la dezvoltarea afacerii.

LPR (detectarea numerelor de inmatriculare) – modulul LPR dispune de recunoasterea automata a numerelor de inmatriculare (ANPR), ce capteaza imaginea vehiculului, gestioneaza lista de vehicule si multe altele. Prezinta o gama larga de aplicatii in domeniul parcarii si al gestionarii traficului.

Recunoasterea faciala: aceasta este benefica pentru diverse aplicatii – monitorizarea intrarilor si iesirilor din gari, statii de metrou, aeroporturi, cladiri comerciale, porturi maritime, fabrici, scoli etc.

Sistemul Dahua DSS Pro reprezinta alegerea ideala pentru cei ce doresc o solutie de gestionare a continului video usor de utilizat, personalizabila si centralizata cu servicii inovatoare de inalta calitate.

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...