HomeBlogStiri › Pleci in vacanta de Paște? Vezi cum poti sa-ti protejezi casa impotriva hotilor

Pleci in vacanta de Paște? Vezi cum poti sa-ti protejezi casa impotriva hotilor

Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta de Paste probabil ai deja o lista lunga ToDo insa nu uita sa iti securizezi locuinta.

Noi iti recomandam sa folosesti:

- Sistem de Alarma. Exista 2 tipuri de sisteme de alarma: cablate (cu fir) sau wireless.

Dintre sistemele de alarma cablate poti opta, de exemplu, pentru:

  • kit-ul DSC 585 EXT SIR (cu sirena de exterior), ce include un detector de miscare si un contact magnetic
  • kit-ul DSC 1616 INT (cu sirena de interior), ce include 2 detectoare de miscare si un contact magnetic

La acestea poti adauga un modul GSM, care iti permite sa armezi/dezarmezi sistemul de alarma si sa primesti notificari pe telefon (prin SMS).

DSC este lider in industria sistemelor de securitate. Compania, cu sediul central in Canada, este recunoscuta pentru calitatea si performanta echipamentelor sale, echipamente folosite in peste 140 de tari din intreaga lume.

La achizitia oricarui sistem de alarma in valoare de minim 500 lei, VonMag iti ofera gratuit un detector de miscare (PYR-4122).

Pe blogul nostru vei gasi un videotutorial privind instalarea unui astfel de sistem.

Daca totusi doresti ceva mai simplu de montat, poti alege alarma wireless AMATEK G60 Ultimate. Aceasta este o alarma wireless, de tip DIY (Do It Yourself - monteaza singur), cu panou touch si modul GSM inclus. Trebuie doar sa o alimentezi de la retea si sa o pui pe perete sau direct pe masa/birou. Apoi inserezi o cartela SIM si urmezi cativa pasi simpli pentru configurarea initiala. Sistemul are functii GSM/SMS, deci vei putea primi SMS si vei fi sunat daca cineva incearca sa intre in casa. Poti termina instalarea in doar 30 minute.

- Sistem de Supraveghere Video. Iti vei petrece vacanta mult mai linistit vazand cu ochii tai ca totul este in regula acasa. Poti monitoriza in permananta de pe telefon/tableta/laptop tot ce se intampla in propria curte si casa, cu ajutorul unei aplicatii, instalata gratuit, nefiind nevoie decat de acces la internet.

Cea mai ieftina varianta ar fi sa achizitionezi o camera IP, pe care o conectezi direct la retea. Iata 2 exemple:

Ambele modele suporta stocare pe card de memorie (maxim 128 GB) si pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior.

Daca ai nevoie de mai multe camere, iti recomandam un sistem de supraveghere HD. Exista 2 tehnologii: HDCVI si Turbo HD, dezvoltate de Dahua si Hikvision, cei mai mari producatori la nivel mondial.

Poti alege un sistem preconfigurat (vezi sisteme HDCVI sau vezi sisteme Turbo HD) sau poti sa folosesti configuratorul nostru.

Nu uita: VonMag iti ofera suport tehnic gratuit. Daca intampini dificultati la configurarea sistemului ales te vom indruma pas cu pas.

Tu ce parere ai?

Alti utilizatori au citit si...